Poffertjes - Wafels - Crêpes - Hotdog - Slush - Soep - Popcorn - Suikerspin
 

Met onze wagen komen we graag naar uw feest of evenement en verrassen uw gasten graag met verse poffertjes of ander lekkers!


Dat kan op basis van uitkoop, waarbij we de poffertjes uitdelen aan uw gasten. We bakken ongeveer 100 porties per uur en serveren deze standaard met poedersuiker en boter. Op aanvraag kunnen we de poffertjes ook serveren met bijvoorbeeld chocolade, fruit, slagroom enz.


Naast poffertjes kunnen we uw gasten ook trakteren op geurige suikerspinnen en/of verse popcorn. Ook hier zijn diverse mogelijkheden, wilt u graag de suikerspin in een bepaalde kleur? Of wilt u kleine papieren zakjes popcorn om uit te delen aan kinderen of liever luxere kartonnen bekers gevuld met popcorn?


Of misschien iets heel anders? Warme chocolademelk, wafels, crêpes of lekkere soep met broodjes? Veel is mogelijk en we bespreken het graag met u!


U kunt denken aan een inzet op een schoolfeest, bedrijfsfeest of ieder ander evenement. Het is echter ook mogelijk dat wij op ons risico naar uw evenement komen zoals bijvoorbeeld een braderie of alternatieve kermis.


Wat hebben we van u nodig op locatie:


  • De locatie dient bereikbaar te zijn met onze bus een aanhangwagen
  • Stroom, 2 x 220V - 16A of 1 x 380V - 16A
  • Tot slot... vrolijke mensen!


U kunt altijd een bericht sturen met uw wensen en dan ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte of reactie.


Tante Jans' Poffertjes is onderdeel van Amuserent
Dorpstraat 55A, 6137ST SITTARD | T 06-41897632 | info@amuserent.nl | www.amuserent.nl

E-mailen
Bellen